Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

ΣΙΓΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ , ΜΑΣ ΦΟΒΙΣΕΣ .... ΤΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΚΑΒΑΛΙΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ !!! ΤΗ ΛΕΞΗ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΜΑΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ??? ΑΜΕΤΡΟΕΠΕΙΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ??? ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ???

Κατρούγκαλος: Και το Θεό να προτείνουν, ο ΣΥΡΙΖΑ δε θα συναινέσει!


Κατηγορηματικά αρνητικός σε οποιοδήποτε ενδεχόμενο συναίνεσης ενόψει της εκλογής του επόμενου Προέδρου της Δημοκρατίας, εμφανίστηκε ο νεοεκλεγείς ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κατρούγκαλος.
Μιλώντας στο ΣΚΑΪ, ο κ. Κατρούγκαλος, θέλοντας να αποτυπώσει με τον πλέον γλαφυρό τρόπο, πόσο ερμητικά κλειστή θα βρει την πόρτα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης η κυβέρνηση, για όποια υποψηφιότητα και αν παρουσιάσει, τόνισε χαρακτηριστικά: «Ακόμα και τον Θεό τον ίδιο να προτείνουν, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα συναινέσει».
Σημειώνεται ότι στην παρούσα σύνθεση του κοινοβουλίου, η κυβέρνηση διαθέτει 152 βουλευτές -125 της Νέας Δημοκρατίας και 27 του ΠΑΣΟΚ, ενώ μαζί με τους κκ Λοβέρδο, Αηδόνη και τον πρώτο επιλαχόντα στη θέση του νέου δημάρχου Λαμίας, αλλά και του ανεξάρτητου βουλευτή Ν. Σταυρογιάννη, ο αριθμός των βουλευτών φτάνει τους 155.
Για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας στις δύο πρώτες ψηφοφορίες απαιτούνται 200 ψήφοι, ενώ στην τρίτη 180.
Υπενθυμίζεται ότι αν στην ψηφοφορία του Φεβρουαρίου του 2015 δεν υπάρξει πλειοψηφία 3/5 στη Βουλή (180 βουλευτές) για κάποιον από τους υποψηφίους Προέδρους της Δημοκρατίας, τότε η Βουλή θα διαλυθεί και θα υπάρξουν πρόωρες εκλογές…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου