Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΖΗΛΕΥΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ !!!!

Μην βγαίνεις ραντεβού  με ένα κορίτσι που ταξιδεύει…

 

 

 

 

 

 

Μην βγαίνεις ραντεβού με ένα κορίτσι που ταξιδεύει…


Την λένε Adi και της αρέσει να ταξιδεύει. Το άρθρο που δημοσίευσε στο μπλογκ της με τίτλο «Μην βγαίνεις ραντεβού με ένα κορίτσι που ταξιδεύει», έχει μεταφραστεί σε 16 γλώσσες και σε αυτό, αναλύει τους λόγους γιατί κάποιος δεν θα πρέπει να βγει ραντεβού αλλά και να ερωτευθεί ένα κορίτσι που του αρέσει να ταξιδεύει… Ας το απολαύσουμε.
«Είναι αυτή με τα ατημέλητα και αχτένιστα μαλλιά που έχουν αλλάξει χρώμα από τον ήλιο. Το δέρμα της πλέον δεν είναι τόσο ανοιχτόχρωμο όσο ήταν κάποτε. Ούτε καν μαυρισμένο. Είναι καμένο, έχει πολλά σημάδια μαυρίσματος, έχει πληγές και τσιμπήματα εδώ και εκεί. Αλλά για κάθε ελάττωμα του δέρματός της έχει να πει και μια ιστορία.
Μην βγαίνεις ραντεβού με ένα κορίτσι που ταξιδεύει. Είναι δύσκολο να την ευχαριστήσεις. Το σύνηθες ραντεβού που περιλαμβάνει δείπνο και ταινία στο εμπορικό κέντρο θα την κάνει να βαρεθεί. Η ψυχή της ποθεί νέες εμπειρίες και περιπέτειες. Δεν θα εντυπωσιαστεί με το νέο σας αυτοκίνητο και το ακριβό ρολόι σας. Θα προτιμούσε να ανέβει ένα βράχο ή να πηδήξει από ένα αεροπλάνο, από το να σε ακούσει να καυχιέσαι για αυτά.
Μην βγαίνεις ραντεβού με ένα κορίτσι που ταξιδεύει, γιατί θα σας «σκοτίζει» να κλείσετε εισιτήρια κάθε φορά που υπάρχει έκπτωση σε αεροπορικές θέσεις. Δεν συνηθίζει να πηγαίνει για πάρτι στο Republiq. Και ποτέ δεν θα πληρώσει πάνω από 100 δολάρια για να δει τον Avicii γιατί ξέρει πως ένα Σαββατοκύριακο κλάμπινγκ ισοδυναμεί με μία εβδομάδα κάπου πολύ πιο συναρπαστικά.
Οι πιθανότητες είναι πως δεν έχει σταθερή δουλειά. Ή ότι πιθανών ονειροπολεί σκεφτόμενη να παραιτηθεί. Δεν θέλει να συνεχίζει να ξεπατώνεται στη δουλειά για το όνειρο κάποιου άλλου. Είναι μία freelancer. Βγάζει χρήματα σχεδιάζοντας, γράφοντας, φωτογραφίζοντας ή κάνοντας κάτι που απαιτεί δημιουργικότητα και φαντασία. Μην σπαταλάτε τον χρόνο της διαμαρτυρόμενοι για τη βαρετή δουλειά σας.
Μην βγαίνεις ραντεβού με ένα κορίτσι που ταξιδεύει. Αυτή θα μπορούσε να παρατήσει τη σχολή της στο Πανεπιστήμιο και να ακολουθήσει εντελώς νέα σταδιοδρομία. Τώρα είναι εκπαιδεύτρια καταδύσεων ή δασκάλα γιόγκα. Δεν είναι σίγουρη πότε θα έλθει ο επόμενος μισθός της. Αλλά δεν δουλεύει σαν ρομπότ όλη μέρα, βγαίνει έξω και παίρνει ό,τι της προσφέρει η ζωή και προκαλεί εσένα να κάνεις να το ίδιο.
Μην βγαίνεις ραντεβού με ένα κορίτσι που ταξιδεύει γιατί έχει επιλέξει μια ζωή αβεβαιότητας. Δεν έχει πλάνο ούτε μόνιμη διεύθυνση. Πηγαίνει όπου τη πάει η ζωή και ακολουθεί τη καρδιά της. Χορεύει στον ρυθμό του δικού της τύμπανου. Δεν φοράει ρολόι. Οι ημέρες της κυβερνούνται από τον ήλιο και το φεγγάρι. Όταν τα κύματα την καλούν, η ζωή σταματά και αγνοεί ο,τιδήποτε άλλο για μια στιγμή. Όμως έχει μάθει πως το σημαντικότερο πράγμα στη ζωή δεν είναι το surf.
Μην βγαίνεις ραντεβού με ένα κορίτσι που ταξιδεύει γιατί τείνει να λέει την άποψή της. Δεν θα προσπαθήσει ποτέ να εντυπωσιάσει τους γονείς ή τους φίλους σας. Ξέρει να σέβεται, αλλά δεν φοβάται την αντιπαράθεση για παγκόσμια ζητήματα και θέματα κοινωνικής ευθύνης.
Ποτέ δεν θα σε χρειαστεί. Ξέρει πώς να στήσει μια σκηνή και να βιδώσει τα δικά της πτερύγια χωρίς τη βοήθειά σου. Μαγειρεύει καλά και δεν σε χρειάζεται για να πληρώσεις τα γεύματά της. Παραείναι ανεξάρτητη και δεν την ενδιαφέρει αν θα ταξιδέψεις μαζί της ή όχι. Θα ξεχάσει να επικοινωνήσει μαζί σου όταν φτάσει στον προορισμό της. Είναι απασχολημένη να ζει το παρόν. Μιλά σε ξένους. Θα συναντήσει πολλούς ενδιαφέροντες ανθρώπους, ομοϊδεάτες της σε όλο τον κόσμο που μοιράζονται το πάθος και τα όνειρά της. Θα σε βαρεθεί.
Ετσι, ποτέ μην βγαίνεις ραντεβού με ένα κορίτσι που ταξιδεύει εκτός αν μπορείς να συμβαδίσεις μαζί της. Και αν κατά λάθος ερωτευθείς ένα τέτοιο κορίτσι, μην τολμήσεις να την κρατήσεις. Άφησέ την να φύγει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου