Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΜΑΡΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΑΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΙΛΟΥΣ , ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΙΛΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ ΣΤΟΝ ΓΕΝΝΑΙΟ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΑ "ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ" ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ . ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ , ΧΩΡΙΣ ΑΙΔΩ . ΚΑΙ ΕΣΥ ΛΑΕ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΕ ΜΟΙΡΑΖΕ ΑΚΟΜΗ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙΑ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ....

Μάρδας: Τραγικό λάθος των προηγούμενων κυβερνήσεων ότι δείλιασαν και δεν εφάρμοσαν τα μέτρα των μνημονίων



Δειλία στις προηγούμενες κυβερνήσεις που δεν εφάρμοσαν τα μέτρα των μνημονίων που ψήφισαν, καταλόγισε ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας.
«Το τραγικό λάθος σε όλη αυτή την ιστορία είναι ότι στο πλαίσιο μιας δειλίας που έδειξαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις τρέναρε η εφαρμογή όλων αυτών των μέτρων, με αποτέλεσμα να χαθεί η δυναμική» δήλωσε ειδικότερα ο κ.Μάρδας στο Σκαϊ.
Συνέκρινε μάλιστα την Ελλάδα με την Τουρκία, η οποία όπως είπε επίσης αντιμετώπισε πρόβλημα στις αρχές του 2000, «αλλά τα μέτρα που επέβαλε ήταν κατά πολύ ελαφρύτερα από τα μέτρα που επιβάλλαμε εμείς».
Εκτίμησε επίσης ότι δεν υπάρχει θέμα για την κυβερνητική πλειοψηφία και πως η κυβέρνηση θα εφαρμόσει γρήγορα τα μέτρα παρά τη διαφωνία της με αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου