Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΛΛΗΝΑ ΨΗΦΟΦΟΡΕ . ΨΗΦΙΣΕΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΣΟΥ ΠΟΡΤΑΣ . ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΞΕΧΝΟΥΝ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΙΠΕ Η ΜΑΜΑ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΕΣΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ . (ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΦΤΑΣΑΜΕ ΑΚΟΜΗ ΟΛΟΙ Σ΄ ΑΥΤΑ - ΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ - ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΕΚΕΙ ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ - ΚΑΙ ΟΙ "ΦΤΩΧΟΙ" ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΘΑ ΧΥΝΟΥΝ ΤΑ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΚΡΥΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥΣ)

Από τη μαμά της Βαλαβάνη στη μαμά του Σταθάκη!...

Από τη μαμά της Βαλαβάνη στη μαμά του Σταθάκη!...  - Media

Φαίνεται ότι στην πολιτική όπως ασκείται στη χώρα μας, το βασικό προσόν είναι η απουσία αξιοπρέπειας των Πατέρων του Έθνους…   Προφανώς, είμαι ο τελευταίος που θα κατηγορήσει κάποιον επειδή έχει χρήματα. Ωστόσο, όταν τα έχει και τα ξεχνάει, και είναι υπεύθυνος συντονιστής  υπουργός των Οικονομικών – ο άνθρωπος δηλαδή που προΐσταται της οικονομικής πολιτικής της χώρας! – είναι αριστερός με …«ηθικό πλεονέκτημα» και κάνει «λάθη» στην φορολογική του δήλωση, δυο τινά συμβαίνουν: ή είναι παντελώς ηλίθιος  που σημαίνει ότι είναι επικίνδυνος για την χώρα λόγω της θέσης που κατέχει ή είναι φοροφυγάς.  Κανένα από τα δυο δεν είναι ιδιαιτέρα κολακευτικό σαν ιδιότητα υπουργού – όπως και απλού πολίτη, εδώ που τα λέμε…  
Ωστόσο, σίγουρα δεν είναι ξεχασιάρης. Κανείς δεν ξεχνά τα έχια του, διάβολε! Αυτή η τραγική απρέπεια των κραυγαλέων και προκλητικών ψευδών που έχει γίνει βασική πολιτική στον ΣΥΡΙΖΑ, εκτός από αισχρή, είναι και φασιστική τελικά.
Ως υπόθεση εργασίας, ας ξεχάσουμε όλα τα παραπάνω. Είναι, ωστόσο, δυνατόν να εγκαλείται υπουργός οικονομικών για οικονομικά ζητήματα και να τα ρίχνει στη μαμά του; Είπαμε, η «Ελληνίδα μάνα» τα κάνει όλα και συμφέρει! Αλλά δεν είναι και «πλυντήριο»… Αυτές οι συμπεριφορές είναι ανεπίτρεπτες – ακόμα και για βρέφη του νηπιαγωγείου!
Υ.Γ.  Πολλές πλούσιες μαμάδες έχουν τελικά οι Συριζαίοι: από εκείνη της Βαλαβάνη εως αυτήν του Σταθάκη, τα …αριστερά τους εκατομμύρια δίνουν και παίρνουν! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου