Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟ . ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝ ΤΑ 22 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΡΕΥΜΑ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΔΕΗ . ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ . ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΤΟΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ (ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ , χαχαχαχα) ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΗ . ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΟΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΦΟΡΑ . ΟΥΣΤ ΡΕΕΕ

Εμείς πληρώνουμε το ρεύμα-χρυσάφι κι αυτοί 22 ευρώ!

Τελευταία ανανέωση: Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013 13:25
Σήμερα στο MEGA, ο Διευθυντής επικοινωνίας της ΔΕΗ Κίμων Στεργιώτης, μιλώντας για τις αυξήσεις των τιμολογίων του ρεύματος, παραδέχτηκε -χωρίς να κοκκινίσει μάλιστα- ότι και ο ίδιος πληρώνει (ως εργαζόμενος στην ΔΕΗ) 22 ευρώ τον μήνα για την όποια κατανάλωση ρεύματος στο σπίτι του.
Εμείς πληρώνουμε το ρεύμα-χρυσάφι κι αυτοί 22 ευρώ!
Τόλμησε δε να δικαιολογήσει την άθλια και εξωπραγματική αυτή ρύθμιση, λέγοντας ότι πλέον, με νέο νόμο, τα 22 αυτά ευρώ τον μήνα θεωρούνται από το κράτος "εισόδημα" και Φορολογούνται!
Την ώρα που ο ελληνικός λαός βυθίζεται καθημερινά και πιο βαθεία στην ανέχεια, την ώρα που η αξιοπρέπειά μας έχει τσαλαπατηθεί, την ώρα που το φαινόμενο των αυτοκτονιών έχει χτυπήσει κόκκινο, κάποιοι φαίνεται ότι συνεχίζουν να ζουν με τα προνόμια του παρελθόντος. Κι όλα αυτά, μάλιστα, ενώ είναι οι ίδιοι -η διοίκηση της ΔΕΗ- που αποφασίζουν (μαζί με την κυβέρνηση, βέβαια) να αυξάνουν ολοένα και περισσότερο τα βάρη στην ήδη τσακισμένη πλάτη του ελληνικού λαού.
Ντροπή!

Read more: http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/271881/emeis-plironoyme-to-reyma-hrysafi-ki-aytoi-22-eyro#ixzz2IRnKJwBK

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου