Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ , ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ . ΜΗΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ??

Ντρέπομαι για τη Βουλή που έχουμε

Είναι η ώρα 23:00 το βράδυ της Πέμπτης και όπως όλοι οι Έλληνες παρακολουθώ έκπληκτος και γεμάτος θυμό αυτή την παρωδία της συνεδρίασης της Βουλής για τη λίστα Λαγκάρντ.

Ντρέπομαι για τη Βουλή που έχουμε
Μετά από μία 12ωρη συζήτηση όπου ακούστηκαν απίστευτα πράγματα και πετάχτηκε απίστευτη λάσπη από Βενιζέλο σε Τσίπρα και τούμπαλιν, οι πολιτικοί μας ηγέτες ανακάλυψαν ότι διαφωνούν με τη σύνταξη των ψηφοδελτίων για τα οποία ήδη είχαν συμφωνήσει από την προηγουμένη ημέρα τα προεδρεία των κομμάτων.
Η σχιζοφρένεια και η γελοιότητα στην αποκορύφωσή της την ώρα που ο ελληνικός λαός περιμένει με αγωνία να διαπιστώσει ποιος και αν θα κάτσει στο σκαμνί για τα όποια εγκλήματα γίνανε για τη λίστα Λαγκάρντ. Ένα μήνα αυτή η χώρα βασανίζεται με την πολιτική συζήτηση για τους μεγάλους ενόχους στο θέμα της λίστας, σε εποχή που αυξάνεται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς η ύφεση και η ανεργία, οι τρεις της συγκυβέρνησης συνεδρίαζαν για να αποφασίσουν αν θα μπουν τρεις, ή τέσσερις ή επτά κάλπες για να καταλήξουμε σε αυτή τη φαρσοκωμωδία της αποψινής νύχτας, όπου ξαφνικά από την αντιπολίτευση διατυπώθηκαν αμφιβολίες και αμφισβητήσεις για την τελική μορφή των ψηφοδελτίων.
Θα κάνω απλά μία διαπίστωση που μας εξοργίζει όλου μας: Την ώρα που άλλα κράτη ήδη έχουν επωφεληθεί με αρκετά δισεκατομμύρια ευρώ από την εκμετάλλευση της λίστας Λαγκάρντ η ελληνική πολιτική ηγεσία όχι μόνο δεν κατάφερε να μπει έστω και ένα ευρώ από τη χρήση της λίστας στα δημόσια ταμεία, αλλά ούτε μία ψηφοφορία στη Βουλή δεν καταφέρνει να ολοκληρώσει.
Σίγουρα δεν μας αξίζει ούτε μία τέτοια Βουλή, ούτε τέτοιοι πολιτικοί, ούτε τέτοιες πολιτικές ηγεσίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου