Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

ΟΛΕΣ ΑΘΩΕΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΕΣ !!!!!!!!!!!!

 Γράφει ο Γιάννης Καλαμίτσης Δείτε όλα τα άρθρα του/της
 
 
Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ δεν την είχε δει καν τη λίστα Λαγκάρντ. Ο Βενιζέλος δεν την είχε καν κοιτάξει. Ο Διώτης την απέφυγε όπως ο διάολος το λιβάνι επειδή ήταν προϊόν υποκλοπής. Ποια από αυτές τις τρεις δηλώσεις είναι αληθινή και ποιες είναι ψευδείς; Μάλλον όλες είναι ψευδείς.

Μια κάποια λίστα ο Βαξεβάνης την είχε, όλως συμπτωματικώς, στα χέρια του και τη δημοσίευσε, αλλά όχι πλήρη και χωρίς αναφορά σε ποσά. Το άγνωστο ταχυδρομικό περιστέρι που του την είχε παραδώσει μισή την είχε παραλάβει;

Ο Παπακωνσταντίνου δεν είναι διατεθειμένος να πάει φυλακή προκειμένου να σωθεί η τριολέ Κυβέρνηση. Ο Βενιζέλος δεν θα δεχθεί να είναι αυτός το αποδιοπομπαίο βόδι. Ο Διώτης δεν ξέρει τι θέλει. Ελπίζει μόνο να μην αποκαλυφθούν κάποιες πληροφορίες που επιθυμεί να μείνουν κρυφές, και που ελπίζει να μη μαγνητοφωνήθηκαν στη συνέντευξη που έδωσε.

Εσείς, που δεκαπέντε μέρες τώρα μόνο για τη λίστα Λαγκάρντ ακούτε, ποιον από αυτούς που βγάζουν έξω την ουρά τους πιστεύετε; Ποια είναι η αλήθεια και ποιο το ψέμα; Μάλλον και τα τρία ψέματα είναι!

Κι έχω κι άλλη μια ερώτηση: Αν το όνομά σας βρίσκεται σε μία από τις τρεις λίστες που φέρονται να έχουν κυκλοφορήσει (η μία του Βαξεβάνη, η άλλη με τα 2.060 ονόματα και η Τρίτη με τα 2.057) θα σιωπούσατε ή θα φωνάζατε, μέρα νύχτα, πως έχει δίκιο ο Διώτης, που πρωτοείπε πως είναι προϊόν υποκλοπής και άρα κακώς δημοσιεύθηκε; Θα υποστηρίζατε, δηλαδή, αυτό που υπερασπίζονται με φωνές κι κραυγές κάποιοι που έχουν λόγο να το κάνουν, ή θα κάνατε το κορόιδο; Μάλλον θα φωνάζατε σαν τσακάλια που τα δαγκώνει λιοντάρι.

Κι άλλη μια ερώτηση που ζητάει απάντηση: Γιατί ασχολούμαστε με τα τρία ονόματα των συγγενών του Παπακωνσταντίνου και αφήνουμε χωρίς να τα αγγίξουμε τα υπόλοιπα 2.057; Ελα ντε!

Πάντως, αν δούμε να στέλνεται στα δικαστήρια ένας οποιοσδήποτε από τους τέσσερις προαναφερθέντες, την αλήθεια μπορεί να μην τη μάθουμε, αλλά θα το γλεντήσουμε. Εκτός αν τελικώς πούνε πως τη λίστα την πειράξαμε εγώ κι εσύ και οι διώξεις ασκηθούν εναντίον μας, που είναι και το πιθανότερο, αφού σ’αυτόν τον τόπο εμείς φταίμε για όλα. Και μαζί τα φάγαμε και μαζί τα βγάλαμε στην Ελβετία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου