Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

ΠΟΛΛΩΝ ΕΙΔΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ . Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΟΜΩΣ , ΟΠΩΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΑΜΙΤΣΗ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ - ΞΕΣΚΙΖΕΙ

 Γράφει ο Γιάννης Καλαμίτσης Δείτε όλα τα άρθρα του/της
 
 
ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ, κάποιοι βάλανε κάποια γκαζάκια στα σπίτια κάποιων δημοσιογράφων. Αμέσως άρχισαν όλοι να λένε πως ξαναγυρίζουμε στις εποχές τις τρομοκρατίας. Στην επόμενη φάση, τα περί τρομοκρατίας κορυφώθηκαν. Κάποιοι χρησιμοποίησαν δύο Καλάσνικοφ για να πυροβολήσουν τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας και βρέθηκε και μια σφαίρα στο γραφείο του προέδρου του κόμματος. Μες στη μαύρη νύχτα πυροβόλησαν τα γραφεία! Σίγουρα ήξεραν πως, τρεις η ώρα νυχτιάτικα, δεν θα ήταν στα γραφεία ο πρόεδρος. Δεν είχαν σκοπό να τον πειράξουν. Εντύπωση ήθελαν να κάνουν. Πιθανότατα να είχαν τηλεφωνήσει κιόλας και να είχαν ερωτήσει: «Θα είσαστε στο γραφείο σας, γύρω στις δυόμισι; Ρωτάμε, επειδή θέλουμε να πυροβολήσουμε τα τζάμια». Κι όταν έλαβαν την απάντηση πως δυόμισι ήταν νωρίς, είπαν: «Καλά! Θα περάσουμε στις τρεις».

Κι εγώ, που δεν έχω τον Θεό μου, σε ρωτώ: Πότε τρομοκρατήθηκες περισσότερο, όταν βάλαν τα γκαζάκια στις πολυκατοικίες και μαυρίσανε τα τζάμια ή όταν σου ήρθε η είδηση πως απολύεσαι; Πότε; Τότε ή όταν σου ήρθε ο λογαριασμός ης ΔΕΗ με τη δόση για το χαράτσι; Πότε; Με τα γκαζάκια ή με τα τρία μαζεμένα ΕΤΑΚ που σου ήρθαν;… Με τα γκαζάκια ή με τη σύνταξη που σου ήρθε κι ήταν κάτω από τη μισή από εκείνη που έπαιρνες;… Με το ένα ευρώ και τριάντα λεπτά το λίτρο το πετρέλαιο θέρμανσης δεν τρομοκρατήθηκες; Οχι μόνον τρομοκρατήθηκες ,αλλά χέστηκες απάνω σου! Γι’ αυτό έτρεξες να δώσεις τρεις και πέντε χιλιάδες ευρώ για να αγοράσεις ενεργειακή σόμπα και να ζεσταίνεις μόνο ένα δωμάτιο.

Πότε τρομοκρατήθηκες περισσότερο, όταν πυροβόλησαν μέσα στη νύχτα τα τζάμια στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας ή όταν έμαθες πως θα πληρώσεις και 10% έκτακτη εισφορά επειδή έχεις αυτοκίνητο πάνω από 2.000 κυβικά; Βόμβα στο κεφάλι σου έσκασε, όχι σφαίρα στο τζάμι!

Η μόνη πραγματική τρομοκρατία που υπάρχει είναι η κρατική. Σε όλες τις μορφές της. Αυτή η σημερινή τριολέ κυβέρνηση, που έχει καταξυλώσει τον θεμέλιο λίθο της δημοκρατίας, το Σύνταγμα της χώρας, είναι ο μόνος σοβαρός τρομοκράτης. Αυτήν πρέπει να φοβάσαι, επειδή δεν ξέρεις ποιες τρομοκρατικές ενέργειες είναι ικανή να κάνει ακόμα.
Βρες το θάρρος να τρομοκρατήσεις του τρομοκράτες της κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου