Κυριακή 14 Απριλίου 2013

ΔΕΝ ΠΑΣ ΡΕ ΘΟΔΩΡΕ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ?? - ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΣΑΙ ΚΑΙ "ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ" - ΝΑ ΔΕΙΣ ΔΕΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΟΙ "ΓΕΙΤΟΝΕΣ"

Ειρωνικό άρθρο του Θ. Πάγκαλου: «Δεν θα γίνεις Ελληνας ποτέ, Αλβανέ, Αλβανέεε...»

eironiko-arthro-toy-th-pagkaloy-den-tha-gineis-ellinas-pote-alvane-alvaneee«Η Αλβανία δεν μας έχει ανάγκη» είναι το μήνυμα που στέλνει ο Θεόδωρος Πάγκαλος μέσω άρθρου του, σχολιάζοντας το σύνθημα «δεν θα γίνεις Έλληνας ποτέ...».

Ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, στο «Βήμα της Κυριακής» ανατρέχει στα επεισόδια που είχαν εκτυλιχτεί το 2006 σε διάφορες περιοχές της χώρας, όταν μερικοί από τους Αλβανούς που ζουν στην Ελλάδα...
θέλησαν να πανηγυρίσουν τη νίκη της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου επί της ελληνικής με με 2-1 στα Τίρανα, με τους Έλληνες να απαντούν με το «δεν θα γίνεις Έλληνας ποτέ, Αλβανέ, Αλβανέεε…».

Στο άρθρο του επικαλείται οικονομικά στοιχεία από μια απόρρητη μελέτη της CIA, σύμφωνα με την οποία η ανεργία στην Ελλάδα αγγίζει το 24% σε αντίθεση με την Αλβανία που έχει 13% ανεργία. Όσο για το έλλειμμα η Αλβανία έχει -3,3%, ενώ η Ελλάδα αγωνίζεται να μείνει στο -9,5%.

Ως εκ τούτου, όπως αναφέρει ο κ. Πάγκαλος το δημόσιο χρέος της Αλβανίας είναι 60% του ΑΕΠ, ενώ το αντίστοιχο της Ελλάδας είναι 161% του ΑΕΠ, υπογραμμίζοντας ότι «δεν μας έχει ανάγκη». Και καταλήγει ο πρώην υπουργός: «Όσο σοβινιστής και πιθηκάνθρωπος και να είστε φαντάζομαι ότι δυσκολεύεστε να τραγουδήσετε τον στίχο με την ίδια αμεριμνησία που βασίλευε το 2006».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου