Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑΤΟΣ . ΚΑΙ Ο GIORGO ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΚ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΘΕΝ .

Το μεγάλο μας τσίρκο

Πάει, την ξεφτιλίσαμε και τη λίστα Λαγκάρντ. Την κάναμε ένα κουρελόχαρτο για να πλακώνονται στη βουλή. Ο Άδωνις με τον Κασσιδιάρη και ο Βαγγέλης με την κυρία Ζωή.

Το μεγάλο μας τσίρκο

Δεν το κλείνεις καλύτερα το μαγαζάκι της προανακριτικής κύριε Μαρκογιαννάκη μου, γιατί έτσι που πάει το πράμα, όχι μόνο δεν πρόκειται να μάθουμε καμία αλήθεια για το χεράκι του Παπακωνσταντίνου (αν το έβαλε ή δεν το έβαλε στη λίστα), αλλά όλοι εσείς εκεί μέσα σε αυτό το μεγάλο μας τσίρκο, γινόσαστε καθημερινά σούργελο –και είναι κρίμα για όλους σας.
Σ' αυτή τη χώρα που γρήγορα απαξιώνουμε και ξεφτιλίζουμε τα πάντα, η λίστα Λαγκάρντ που άλλα κράτη την πήραν, τη διαχειρίστηκαν σωστά και έπιασαν φοροκλέφτες και έβγαλαν λεφτά, για μας αυτή η λίστα έχει καταντήσει ένα κωλόχαρτο που κάποια στιγμή θα το πετάξουν οι πολιτικοί μας φωστήρες στον τενεκέ με τα σκουπίδια της βουλής.
Παρακαλώ τον κ. Μαρκογιαννάκη, αν δεν το κλείσει σύντομα το μαγαζί-τσίρκο της προανακριτικής στη βουλή, ας το αφήσει τότε να λειτουργήσει και το καλοκαίρι, να διασκεδάζουμε και λίγο με τους διάφορους Αδώνηδες, Κασσιδιάρηδες και την κυρία Ζωίτσα (ζωή να 'χουμε).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου