Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

ΚΑΙ ΟΜΩΣ !!!! ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΨΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ (Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ) ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ Η ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Κασιδιάρης: Στον Κορυδαλλό με Πακιστανούς Βενιζέλος-Παπανδρέου

Τελευταία ανανέωση: Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013 23:11
Κασιδιάρης: Στον Κορυδαλλό με Πακιστανούς Βενιζέλος-Παπανδρέου
«Οι Βενιζέλος-Παπανδρέου θα έπρεπε να έχουν παραπεμφθεί ήδη σε Ειδικό Δικαστήριο και από κει κατευθείαν στον Κορυδαλλό», δήλωσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής, στη συζήτηση επί του πορίσματος της Προκαταρκτικής Επιτροπής κατά του πρώην Υπουργού, Γιώργου Παπακωνσταντίνου.
«Ο μεν Βενιζέλος παριστάνει τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, επιζητά μάλιστα από ό,τι έμαθα να συναντηθεί και με τον Ομπάμα, ενώ ο Παπανδρέου παριστάνει τον καθηγητή στο Χάρβαρντ και έρχεται για διακοπές στα ελληνικά νησιά για να κάνει ποδηλασία και κανώ. Αυτό είναι μια αθλιότητα, οι άνθρωποι αυτοί θα έπρεπε να έχουν παραπεμφθεί ήδη σε ειδικό δικαστήριο και από εκεί κατευθείαν στον Κορυδαλλό. Και αν θέλετε, να γίνουμε και πιο συγκεκριμένοι όχι σε VIP πτέρυγα, όπως ο Άκης, αλλά στην πρώτη πτέρυγα με 40 αφγανούς και πακιστανούς για να βιώσουν εκεί την πολυπολιτισμικότητα που επιδιώκουν. Έτσι απλά τα λέει ο ελληνικός λαός τα πράγματα, αυτή είναι η αλήθεια», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κασιδιάρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου