Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

ΝΑΤΟΣ ΠΑΛΙ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ !!! ΑΠΟ ΝΗΣΙΟΥ ΕΙΣ ΝΗΣΙΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΕΙΣ ΠΑΡΑΛΙΑΝ . ΟΠΩΣ Ο ΚΑΘΕ "ΜΕΣΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ" !!!!!! ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΗΡΕΜΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΚΟΠΩΣΗ" ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΗΡΕΜΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ . ΑΠΛΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΝΗΣΙΑ ΒΙΛΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ . ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΧΑΝΤΑΚΩΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΡΡΙΞΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ . ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΖΑΜΠΑ ΩΣ "ΕΙΘΙΣΤΑΙ" ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ( ΤΟΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ - ΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ ????)

Ο Γιώργος Παπανδρέου γνωρίζει τις ομορφιές της Ίου

Στην παραλία Μυλοπότας κάνει το μπάνιο του ο πρώην πρωθυπουργός

Ο Γιώργος Παπανδρέου γνωρίζει τις ομορφιές της Ίου
Στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης διάγει ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στην Ίο. Στις φωτογραφίες που βλέπετε ο κύριος Παπανδρέου απολαμβάνει το μπάνιο του στην παραλία του Μυλοπότα παρέα με τη σύζυγό του, Άντα.
Βέβαια ο πρώην πρωθυπουργός δείχνει να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές μακριά από τις υποχρεώσεις των προηγουμένων ετών, οι οποίες τον κρατούσαν για πολύ καιρό μακριά από θερινές απολαύσεις. Πρόσφατα βρέθηκε και στη Σέριφο, όπου διέμενε σε πολυτελέστατο σπίτι πάνω στη θάλασσα, ξεκινώντας από εκεί τις διακοπές τους, έχοντας πάντα στο πλευρό του τη σύζυγό του.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου