Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ . ΟΙ "ΔΗΘΕΝ" ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΣΤΟΥΣ "ΔΗΘΕΝ" ΑΡΧΟΝΤΕΣ - ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΜΟΙΡΟ ΤΟΠΟ - ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΙΣ "ΔΗΘΕΝ" ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ (ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ) ΤΗΝ ΟΧΙ "ΔΗΘΕΝ" ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ , ΝΑ ΠΡΟΤΑΞΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΣΤΩ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ "ΚΑΫΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΚΑΚΕΣ" ΑΡΚΟΥΔΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ "ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΔΕΣΠΟΤΕΣ ΑΓΕΛΕΣ ΑΞΙΑΓΑΠΗΤΩΝ ΣΚΥΛΑΚΙΩΝ" ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ . ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ "ΔΗΘΕΝ" ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΜΕΤΑΤΟΠΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ . ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΟΥΣ "ΔΗΘΕΝ" ΠΟΥ ΤΟ "ΠΑΙΖΟΥΝ" ΨΕΥΤΟΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΕΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ .

Άγρια επίθεση αδέσποτου σκύλου σε ηλικιωμένη στο Δ.Δ. Μανιάκων. Αδιάφορος ο δήμος Καστοριάς


Σήμερα το πρωί ηλικιωμένη γυναίκα δέχτηκε άγρια επίθεση από αδέσποτα σκυλιά στο Μανιάκοι, την δάγκωσαν και στην προσπάθεια της να γλυτώσει έπεσε και έσπασε το χέρι της. Η ηλικιωμένη γυναίκα νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Καστοριάς.
Πολλά τα παράπονα δημοτών για τα αδέσποτα σκυλιά στον Δήμο Καστοριάς και ιδιαίτερα στην πόλη της Καστοριάς και στο Μανιάκοι στην περιοχή κοντά στο Γυμνάσιο.



πηγή: (διαβάστε περισσότερα) http://www.alphafm.gr/archives/74253

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου