Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

ΣΤΥΓΝΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΕΒΑΛΕ κ. ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑ Μ,ΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΜΙΚΑΖΙ . ΑΥΤΟΙ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΤΙΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΑΡΙΘΜΟΥΣ .!!! ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ !!!!!! ΚΑΙ ΠΑΡΕΠΙΜΠΤΟΝΤΩΣ - ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΝΕ ΟΙ "ΣΠΑΣΤΙΚΟΙ" .

Οι δύο «καμικάζι» της κυβέρνησης

Είναι αποφασισμένοι να «σπάσουν αυγά».

Οι δύο «καμικάζι» της κυβέρνησης
Είναι αποφασισμένοι για όλα. Και έχουν το μέγιστο πλεονέκτημα της ηλικίας τους που τους οδηγεί σε θαρραλέα βήματα και ρηξικέλευθες αποφάσεις.
Μιλάω για τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκο Μητσοτάκη και τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, τις δύο «εκπλήξεις» στη νέα κυβέρνηση.
Τους συνάντηση χθες βράδυ σε μία καλή παρέα φίλων που ήταν και αυτοί καλεσμένοι. Ήρθαν αργά, γύρω στις 11, αγριεμένοι, γεμάτοι νεύρο, με το μάτι τους να «γυαλίζει».
Πριν λίγο ο κ. Μητσοτάκης είχε μία σκληρή διαπραγμάτευση με την τρόικα και λίγες ώρες πριν ο κ. Γεωργιάδης είχε μία κρίσιμη συνάντηση με τον Γερμανό κ. Ράιχενμπαχ της «Task Force» που βρίσκεται στην Αθήνα.
Τα 'παμε αρκετή ώρα. Τι κατάλαβα; Ότι Κυριάκος και Άδωνις δεν καταλαβαίνουν τίποτα προκειμένου να προχωρήσουν σε αποφάσεις και μέτρα που θα βοηθήσουν την τραυματισμένη Ελλάδα.
Μελετάνε κάθε νύχτα μέχρι τα ξημερώματα στο σπίτι τους τα στοιχεία των προβλημάτων που θα κουβεντιάσουν την επόμενη μέρα και πάνε πρωί-πρωί στο υπουργείο για συσκέψεις, συζητήσεις και διαπραγματεύσεις με Τόμσεν και Σία.
Δεν είναι καθόλου τυχαία η επιλογή Σαμαρά με τους δύο ηλικιακά νέους υπουργούς. Έβαλε δύο καμικάζι να κάνουν ό,τι δεν έκαναν τρία χρόνια τώρα Μανιτάκηδες και διάφοροι άλλοι καλοί άνθρωποι.
Αυτή είναι η «νέα Ελλάδα» που μίλησε ο Σαμαράς. Η παλιά είναι ο Πολύδωρας που πρότεινε σύμπραξη της ΝΔ με τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής. Δηλαδή η ανατολή και η δύση. Η ζωή και ο θάνατος. Η δροσιά και η μούχλα στην πολιτική μας ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου