Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

ΩΠΑ ΤΙΣ !!!! ΚΑΛΩΣΤΟΝΕ ΚΙ ΑΣ ΑΡΓΗΣΕ . ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΛΟΥΦΑΣ ΚΑΙ ΒΟΥΒΑΜΑΡΑΣ . ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ . ΒΛΕΠΕ ΑΝΤΩΝΗ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΜΑΖΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΥΒΕΡΝΑΣ . ΕΤΟΙΜΟΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ . ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ !!!!!!!!!!!

Και ο Θεός… Άρης (Σπηλιωτόπουλος) θέλει Μεγάλο Συνασπισμό

Share

«Είναι κρίμα να έχουμε κάνει τόσες θυσίες και να μη δουλέψουμε πάνω σε συγκεκριμένο μοτίβο, για να αλλάξουμε την Ελλάδα. Κάτω από αυτή τη λογική & με σχέδιο για την επόμενη ημέρα, για την Ελλάδα της ανάπτυξης μπορεί να χωρέσουμε πολλοί & από πολλά κόμματα!»
Ποιος τα λέει όλα αυτά, θα αναρωτηθείτε. Μήπως κάποιος που έχοντας προσφέρει στην Ελλάδα έχει δικαίωμα και να ομιλεί για συνεργασίες και μεγάλους συνασπισμούς; Μήπως κάποιος που έχει «βιογραφικό» και έχει αφήσει έργο πίσω του, το οποίο έχει δικαίωμα να διαφυλάξει; Ή μήπως κάποιος που τους τελευταίους 18 μήνες της μεγάλης μάχης έχει φέρει προτάσεις, έχει δώσει διεξόδους κι έχει φτιάξει ένα όραμα για τον ελληνικό λαό;
Κανείς από τους παραπάνω. Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος είναι ο οποίος αποφάσισε να γίνει «κυανόκρανος» ή μεσολαβητής του μεγάλου συνασπισμού που ονειρεύονται τα μεγάλα και διαπλεκόμενα συμφέροντα. Το θέλει ο Ψυχάρης, το ζητά ο Μπόμπολας το προβλέπει το Πρώτο Θέμα, το προωθούν οι επιχειρηματίες. Γιατί να μην έχουν κι έναν επίσημο εκπρόσωπο στο κυβερνών κόμμα;
Με το tweet αυτό ο κ. Σπηλιωτόπουλος μας έκανε κοινωνούς του οράματός του. Μια ετερόκλητη συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ με ΝΔ κι αυτός, γιατί όχι να παίξει σημαίνοντα ρόλο στη νέα πραγματικότητα.
Κάποιοι ετοιμάζονται για την επόμενη ημέρα και δεν είναι καθόλου τυχαίες δηλώσεις και δημοσιεύματα. Και δεν ντρέπονται να σαμποτάρουν μια μεγάλη προσπάθεια που έχει γίνει μέχρι σήμερα. Να φάνε τα «κορόιδα» το φτύσιμο και τη χλεύη για να σωθεί ο ελληνικός λαός και να έρθουν οι επίδοξοι σωτήρες που «πουλάνε» την μετριοπάθεια και την καταλαγή. Που το παίζουν ιεροκήρυκες της συνεννόησης αδιαφορώντας για το τι θα φέρει μια ακόμη ερμαφρόδιτη κατάσταση.
Είναι φανερός ο εκβιασμός που επιχειρείται στην παρούσα κυβέρνηση με στόχο να παίξει το παιχνίδι της διαπλοκής, των καταχρεωμένων επιχειρηματιών και της κρατικοδίαιτης οικονομικής ελίτ. Αλλά δεν πρέπει να τους περάσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου