Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΔΗΛΑΔΗ κ. ΣΑΜΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΜΑΖΕΨΕΙΣ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ - ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ (ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ , ΜΑΝΟ , ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟ κ.λ.π.) ? ΒΡΕ ΠΩΣ ΤΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ Ν.Δ. !!!!! ΞΑΝΑΒΑΛΕ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΣΟΥ ΑΡΧΗΓΕ .ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΠΑΤΟΣ ΣΤΟ ΒΑΡΕΛΙ !!!!!!!!

Ετοιμάζεται ο Κεντροδεξιός πόλος .


Απέναντι  στον κεντροαριστερό πόλο που ετοιμάζει ο Τσίπρας ετοιμάζει η Κεντροδεξιά την απάντηση με το ΠαΣοΚ απόλυτα εγκλωβισμένο

Προσκλητήριο ενότητας της κεντροδεξιάς παράταξης ενόψει των πιθανών επαναληπτικών εκλογών απηύθυνε ο πρόεδρος της ΝΔ.
Κατά την εισήγησή του στην Εκτελεστική Γραμματεία του κόμματος ο Αντώνης Σαμαράς τόνισε την ανάγκη δημιουργίας ενός ευρύτερου κεντροδεξιού μετώπου με στόχο τη διατήρηση των κεκτημένων και την ...........
παραμονή της χώρας στο ευρώ.

«Προσωπικές διαφορές και μικροκομματικοί ανταγωνισμοί δεν χωράνε», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς, που κάλεσε στη συστράτευση αυτή κόμματα και προσωπικότητες της κεντροδεξιάς που βρίσκονται εντός ή εκτός Βουλής.

«Είμαι λοιπόν, αποφασισμένος να πάρω πρωτοβουλίες για τη δημιουργία ενός ευρύτερου ευρωπαϊκού μετώπου της Κεντροδεξιάς στην Ελλάδα, που θα εκφράσει και την πλειοψηφία της κοινωνίας να παραμείνουμε στο ευρώ και τη θέληση του εκλογικού σώματος να αλλάξει η οικονομική πολιτική», υπερτόνισε.

Ο πρόεδρος της ΝΔ εξαπέλυσε και νέα επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα, καλώντας τον μάλιστα και πάλι να…συνέλθει!!

«Δεν είναι εντολή του ελληνικού λαού να διαλυθεί η χώρα», σημείωσε ο κ. Σαμαράς υπογραμμίζοντας πως μονομερής καταγγελία του μνημονίου ισοδυναμεί με αποπομπή της Ελλάδας από την ευρωζώνη και εξυπηρετεί τα παιχνίδια όλων όσοι απεργάζονται τέτοια σενάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου