Κυριακή 6 Μαΐου 2012

ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΜΕ


Στείλτε Έλληνες στη Βουλή

Βαρέθηκα και με κούρασαν οι κάθε είδους «ευρωπαϊστές»- πολύ-πολιτισμικοί κι όλοι αυτοί οι παπαρολόγοι από το «ανήκομεν εις την Δύσιν» έχουν περάσει στο «ανήκομεν στην Ευρώπη».

Στείλτε Έλληνες στη Βουλή
Ναι, κομμάτι της Ευρώπης είμαστε αλλά η Ευρώπη δεν έχει Θράκη, δεν έχει Αιγαίο, δεν έχει σύνορα - ορθάνοιχτες πόρτες για τους λαθρομετανάστες, δεν έχει Καστελόριζο που θέλουν οι γείτονες να το βάλουν στο χάρτη τους και κυρίως δεν έχουν πιει το αίμα της Ευρώπης όπως έχουν κάνει και οι «φίλοι μας» Ευρωπαίοι με την Ελλάδα.
Είμαι οργισμένος με όλους αυτούς που τα έδωσαν στην Ευρώπη και δεν πήραν τίποτα για την Ελλάδα – από Γιωργάκη και το μοιραίο Παπακωνσταντίνου μέχρι τους διάφορους γνωστούς παρακεντέδες των Βρυξελλών.
Φυσικά και δεν ζητάω να βγούμε από την Ευρώπη. Φυσικά και δεν υποστηρίζω τους όποιους εθνικιστές πατριδοκάπηλους και φασίστες που με λάβαρο την ελληνική σημαία θέλουν μια απομονωμένη Ελλάδα.
Ζητάω να στείλουμε στη Βουλή τους Έλληνες που αγαπούν αυτή τη χώρα, που θα πάνε όρθιοι και αποφασισμένοι αύριο στην Ευρώπη και θα της πουν «μέχρι εδώ, δεν πάει άλλο. Δεν είμαι δούλος κανενός, αλλά ένας ισότιμος πολίτης με τον Ολλανδό και το Γάλλο κι έτσι θα με αντιμετωπίσετε».
Γιατί αν στείλουμε πάλι στη Βουλή όλους αυτούς τους λαπάδες και τους προσκυνημένους στην Τρόικα τότε εμείς οι ίδιοι θα έχουμε βάλει πιο βαθιά το μαχαίρι στην Ελλάδα που αργοπεθαίνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου