Τρίτη 15 Απριλίου 2014

ΕΞ ΟΙΚΕΙΩΝ ΤΑ ΒΕΛΗ . ΣΤΥΜΜΕΝΗ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΑ , ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΘΟ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ . ΤΟΤΕ ΜΕΓΑΣ ΤΩΡΑ ΜΠΟΣΤΑΝΙΕΡΗΣ - ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΚΗΠΟΥΡΩΝ . ΑΠΟΝΗ ΖΩΗ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕΣ ΣΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΤΗΝ ΑΚΡΗ .

Πρετεντέρης: «Αν κάνει κόμμα ο Γιώργος, να το πει ΄΄Μποστάνι΄΄ λόγω κηπουρών!»

11. Μαρτίου, 2014 Παρασκήνιο ΕκτύπωσηΜέγεθος Κειμένου: A A A
pret_
Τον Γιώργο Παπανδρέου έβαλε σήμερα στο στόχαστρό του ο Γιάννης Πρετεντέρης από τη στήλη του στα Νέα, αφήνοντας αιχμές για την… τύχη του στο Ειδικό Δικαστήριο! Όπως γράφει «η Κεντροαριστερά απελευθερώνεται από το βάρος της περιόδου 2009-2011. Δεν έχει να καλύψει κανέναν, ούτε να σώσει κανέναν. Ξεκινώντας (ελπίζω) από την Εξεταστική για το πρώτο Μνημόνιο, την οποία και ο λαός, και η Δημοκρατία και η ίδια η Κεντροαριστερά δικαιούνται . Καθαρές κουβέντες λοιπόν. Καθαρές εξηγήσεις. Καθαρές λύσεις».
Η επίθεση γίνεται πιο σκληρή όταν αναφερόμενος στα σενάρια που ακούγονται περί δημιουργίας νέου κόμματος από τον Γιώργο Παπανδρέου, τονίζει πως  αν ο πρώην πρωθυπουργός, κατ’ αναλογία με την ίδρυση του Ποταμιού από τον Σταύρο Θεοδωράκη, προχωρήσει και εκείνος στην ίδρυση νέου πολιτικού φορέα, «…θα τον ονομάσει “Μποστάνι”… λόγω των “κηπουρών”».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου