Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ - ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ SUCCESS STORY ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΟΣ . ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙΝΟ ΚΛΟΥΒΙ ΣΑΣ (ΚΟΣΜΟ ΣΑΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΤΕ .....

Τριτοκοσμικές εικόνες στις Λαϊκές Αγορές

Εκατοντάδες πολίτες σχημάτιζαν ουρές για να πάρουν λίγα δωρεάν τρόφιμα
Καλή η προσπάθεια για έξοδο από την κρίση. Καλές και οι ανακοινώσεις για τα πρωτογενή πλεονάσματα και το κοινωνικό μέρισμα. Ακόμη καλύτερη και η αισιοδοξία για το μέλλον. Όταν όμως βλέπει κάποιος αυτά που γίνονται στους πάγκους των λαϊκών αγορών που μοιράζουν δωρεάν τρόφιμα και λαχανικά, τότε τον πιάνει μια θλίψη για την σημερινή κατάσταση της κοινωνίας.
Έτσι λοιπόν, την Τετάρτη, κι ενώ το οικονομικό επιτελείο ανακοίνωνε ένα ακόμη Μεσοπρόθεσμο με χιλιάδες αριθμούς που οι περισσότεροι δεν καταλαβαίνουν, στην αγορά του Κολωνού καταγράφονταν τριτοκοσμικές εικόνες. Εκατοντάδες πολίτες σχημάτιζαν ουρές για να πάρουν λίγα δωρεάν τρόφιμα ενώ το ίδιο συνέβη και στη Θεσσαλονίκη όπου παραγωγοί μοιράζουν δωρεάν τα προϊόντα τους, σε μία κίνηση διαμαρτυρίας απέναντι στις ρυθμίσεις που προωθεί η κυβέρνηση.
Ειδικά στον Κολωνό έγινε το αδιαχώρητο για λίγα πορτοκάλια και μαρούλια. Ο κόσμος διέλυσε τους πάγκους προκειμένου να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερα.
Στον Κολωνό οι παραγωγοί πήγαν με σκοπό να μοιράσουν 65 τόνους λαχανικών και φρούτων όλων των ειδών, αλλά και 1,5 τόνο ψάρια (γόπα, γαύρο, σαυρίδια).
Στον Αγιο Αντώνιο έχουν στηθεί πάνω από 100 πάγκοι με 70 τόνους προϊόντων.
Και μην πει κανείς ότι είναι μετανάστες που πεινάνε και τρέχουν να πάρουν λίγα φρούτα. Είναι και χιλιάδες Ελληνες που στήνονται στις ουρές και αυτό πρέπει να προβληματίσει ιδιαίτερα την κυβέρνηση. Διότι όπως όλοι ξέρουμε, αν οι αριθμοί ευημερούν και οι πολίτες στριμώχνονται στις ουρές για λίγα δωρεάν φρούτα τότε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στην κοινωνία.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ  ΑΠΟ  TO  antinews  (φιλοΣαμαρικό  site) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου