Τρίτη 15 Απριλίου 2014

«Επιτρέπεται με όλα όσα έχουν βγει να κυκλοφορεί ελεύθερος;».ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΒΟΥΛΑ ΠΑΤΟΥΛΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΝΟΗΤΗ GIORGO ..... ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣ ΣΟΥ GIORGO ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ , ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΤΤΕΥΟΥΝ !!!!!!!!!!!

Έντονες αντιδράσεις μετά τις δηλώσεις Πατουλίδου για τη ΧΑ (vid)

Έντονες αντιδράσεις μετά τις δηλώσεις Πατουλίδου για τη ΧΑ (vid)
Σάλο έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις της Βούλας Πατουλίδου, η οποία κατεβαίνει υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό του Απ. Τζιτζικώστα, αναφορικά με τη Χρυσή Αυγή.
Η κ. Πατουλίδου συμμετείχε σε τηλεοπτική εκπομπή μαζί με τον Ηλ. Κασιδιάρη και εμφανίστηκε να υιοθετεί τη θέση ότι η Χρυσή Αυγή καταδιώκεται.
Οι δηλώσεις έγιναν σε τηλεοπτική εκπομπή τον περασμένο Φεβρουάριο και το θέμα αποκάλυψε ο υποψήφιος για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Μάρκος Μπόλαρης, χαρακτηρίζοντας την κ. Πατουλίδου «όψιμη υμνήτρια της ΧΑ και του νεοναζισμού».
 «Ο διωγμός τον οποίο υφίσταται η ΧΑ είναι και νομικά αστήρικτος και πολιτικά επικίνδυνος. Διότι μια δημοκρατία καταδιώκει ένα εκλεγμένο πολιτικό κόμμα» παρατήρησε ο δημοσιογράφος.
Η Β. Πατουλίδου απάντησε:
«Πότε έχουμε δημοκρατία; Τις μονές ημέρες έχουμε δημοκρατία και τις ζυγές κάνουμε ό,τι θέλουμε; Ειλικρινά, γιατί βλέπετε ο καθένας προσπαθεί, αλλά τα ποσοστά δεν φεύγουν. Γιατί δεν φεύγουν; Γιατί δεν υπάρχει μια τόση δα μικρή αλήθεια. Δεν υπάρχει μια αλήθεια λόγων που τουλάχιστον να ταιριάξει και με την πράξη».
Τόσο η ίδια όσο και ο Απ. Τζιτζικώστας απέφυγαν να αναφερθούν στο θέμα κατά την παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού, τη Μ.Δευτέρα, ενώ αργότερα η Β. Πατουλίδου έκανε λόγο για «αστειότητες».
Στην ίδια συνέντευξη η Β. Πατουλίδου είχε επιτεθεί στον Γ. Παπανδρέου (ο οποίος την είχε επιλέξει ως υποψήφια για τη Νομαρχία Θεσσαλονίκης το 2006), λέγοντας: «Επιτρέπεται με όλα όσα έχουν βγει να κυκλοφορεί ελεύθερος;».

Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/432746/entones-antidraseis-meta-tis-diloseis-patoylidoy-gia-ti-ha-vid#ixzz2yz1R2Jtf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου