Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

ΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ ??? ΑΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΝΤΑΣΣΕΤΕ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ??? ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ??? ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΔ , ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ . ΟΧΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΛΕΡΩΜΕΝΗ ΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΗΣ !!! ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ (Η ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ???ΤΟ ΣΤΥΛ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΩΝ .

Καταγγελία του ΣΥΡΙΖΑ για υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο της Ν.Δ.


Καταγγελία του ΣΥΡΙΖΑ για υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο της Ν.Δ.


 Mετά το θόρυβο από τους υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα της Κουμουνδούρου πέρασε στην αντεπίθεση και καταγγέλλει τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο της Νέας Δημοκρατίας και αντιπρόεδρο της νεολαίας Ροδόπης του κόμματος, Χασάν Χασάν. 

Για τις θέσεις του σχετικά με το εθνικιστικό μειονοτικό κόμμα DEB που ίδρυσε το 1991 ο Σαδίκ Αχμέτ και το οποίο φέρεται να είναι έτοιμο να μετάσχει στις ευρωεκλογές, παραιτήθηκε ο υποψήφιος περιφερειακός με τον ΣΥΡΙΖΑ, Αχμέτ Κουρτ.

Άλλη μία αφορμή για την παραίτηση του Αχμέτ Κουρτ ήταν και οι φωτογραφίες του με τον ηγέτη των Γκρίζων Λύκων στην Τουρκία σε μία εκδήλωση βράβευσης.
Αμέσως μετά ο ΣΥΡΙΖΑ πέρασε στην αντεπίθεση και κατήγγειλε τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο της Νέας Δημοκρατίας και αντιπρόεδρο της νεολαίας του κόμματος στη Ροδόπη, Χασάν Χασάν.

Ο ΣΥΡΙΖΑ τον καταγγέλλει επίσης για ιδιαίτερες σχέσεις με το εθνικιστικό μειονοτικό κόμμα DEB και μάλιστα δίνουν στη δημοσιότητα τη φωτογραφία που δείχνει τον υποψήφιο με τη Νέα Δημοκρατία στα κεντρικά γραφεία του DEB όπου συνεχάρη τον πρόεδρο του κόμματος Μουσταφά Αλή Τσαβούς για την συμμετοχή του DEB στις ευρωεκλογές και ευχήθηκε επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου